projecten basisschool

Projecten voor de basisschool

Wij hebben een breed aanbod uitdagende projecten voor de basisschool. Onze schoolbrede kunstprojecten zijn gericht op theater, dans en bewegingsonderwijs. 

Onze projecten zijn geschikt voor zowel de onderbouw, middenbouw als bovenbouw van de basisschool.

Kunstproject op maat

De kunstprojecten voor de basisschool worden volledig op maat voor uw school gemaakt. Samen met onze specialist wordt een unieke dag samengesteld. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om de dag aan een specifiek thema te koppelen. Wij nemen alles uit handen en regelen alles tot in de puntjes. Voorafgaand en tijdens de dag zelf.

De kunstprojecten zijn ook voor één klas of meerdere klassen beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Workshops met eindpresentatie

Bij de dagprojecten Stuntdag, Theaterdag en Circusdag volgen de leerlingen gedurende dag diverse workshops gericht op theater en dans. Aan het eind van de dag volgt een eindpresentatie, waarbij iedereen welkom is.

Feest op school?

Scholen benaderen ons vaak voor het verzorgen van een theaterproject ter ere van een jubileum, afsluiting schooljaar of andere bijzondere gelegenheid. Hiervoor hebben wij iets leuks bedacht: een feestelijke voorstelling welke op maat wordt gemaakt! Bekijk onze schoolvoorstelling ‘Familie Tortini’.

Meespelen in schoolvoorstelling

Zoekt u een combinatie tussen het kijken naar een voorstelling en zelf actief bezig zijn? Bekijk dan het dagproject 'Met Huid en Haar' met bijpassende workshops. De leerlingen spelen zelf mee in deze interactieve schoolvoorstelling!
Populair

Schoolprojecten basisshool

Type

Corona-proof?

Discipline

Leeftijd

Thema