projecten basisschool

Projecten voor de basisschool

Wij hebben een breed aanbod uitdagende projecten voor de basisschool. Onze schoolbrede kunstprojecten zijn gericht op theater, dans en bewegingsonderwijs. 

Onze projecten zijn geschikt voor zowel de onderbouw, middenbouw als bovenbouw van de basisschool.

Kunstproject op maat

De kunstprojecten voor de basisschool worden volledig op maat voor uw school gemaakt. Samen met onze specialist wordt een unieke dag samengesteld. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om de dag aan een specifiek thema te koppelen. Wij nemen alles uit handen en regelen alles tot in de puntjes. Voorafgaand en tijdens de dag zelf.

De kunstprojecten zijn ook voor één klas of meerdere klassen beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Workshops met eindpresentatie

Bij de dagprojecten Stuntdag, Theaterdag en Circusdag volgen de leerlingen gedurende dag diverse workshops gericht op theater en dans. Aan het eind van de dag volgt een eindpresentatie, waarbij iedereen welkom is.

Meespelen in schoolvoorstelling

Zoekt u een combinatie tussen het kijken naar een voorstelling en zelf actief bezig zijn? Bekijk dan het dagproject 'Met Huid en Haar' met bijpassende workshops.
Populair

Schoolprojecten basisshool

Type

Corona-proof?

Discipline

Leeftijd

Thema

Feest op school?

Scholen benaderen ons vaak voor het verzorgen van een theaterproject ter ere van een jubileum, afsluiting schooljaar of andere bijzondere gelegenheid. Hiervoor hebben wij iets leuks bedacht: een feestelijke voorstelling welke op maat wordt gemaakt! Bekijk onze schoolvoorstelling ‘Familie Tortini’.

Wilt u liever een project zonder voorstelling? Kies dan uit het bovenstaande aanbod dagprojecten. Deze projecten kunnen naar wens worden samengesteld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Basisschool schoolvoorstelling Familie Tortini

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.