Workshop Stuntman
Workshop Stuntman
Workshop Stuntman
Doelgroep
7 t/m 13 jaar
Aantal
Max. 24 kinderen
Locatie
Klaslokaal / gymzaal
Tijdsduur
75 – 120 minuten per workshop
Als lessenseries beschikbaar vanaf 4 workshops
Prijs
Eén docent:
Per uur   | € 100
Dagprijs | € 400
Excl. reiskosten

Omschrijving workshop BSO

Als stuntman ben je de held. Je gaat het gevaar tegemoet en je bent niet bang! Maar wat als je niet geboren bent als stuntman? Wat als je maar een gewoon kind bent? Tijdens de stuntman workshop BSO ervaren de leerlingen wat nodig is om een goede stuntman/vrouw te worden. De serie eindigt met het maken van een stuntscène waarbij een prinses gered moet worden van de boeven. Alle ingrediënten die je moet hebben om een goede stuntman of stuntvrouw te worden komen aan bod.

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep, waardoor de workshop ook geschikt is voor kleinere kinderen! Alle ingrediënten worden aangereikt om een volwaardige stuntman of stuntvrouw te worden.

Als stuntman ben je de held. Je gaat het gevaar tegemoet en je bent niet bang! Maar wat als je niet geboren bent als stuntman? Wat als je maar een gewoon kind bent?

“Ze vlogen tegen een muur op onder het geluid van een muzikale dreun, sloegen erop los en vloerden elkaar na prachtige slidings. Allemaal show, allemaal theater” (Brabants Dagblad).

Trailer

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Losse BSO workshop of lessenreeks

  • Aanleren van val- en vechttechnieken

  • Aanleren van diverse stunts

  • Gedragen als stuntman of vrouw

  • Presentatie voor publiek

Tags | Activiteit BSO

Stuntman, stunten, BSO Workshop, Workshop BSO, BSO, Workshop, BSO Activiteit, Activiteit BSO, BSO Activiteiten, Activiteiten BSO, Activiteit kinderopvang, Naschoolse activiteiten, Buitenschoolse activiteiten

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.