Doelgroep
Groep 1 t/m 8
Aantal
60 t/m 650 leerlingen
Locatie
Klaslokalen / gymzaal
Tijdsduur
2 dagdelen
Prijs
Op aanvraag

Beschrijving dagproject basisschool

Theatermakerij STORM brengt uw school in actie! Tijdens de Stuntdag (project basisschool) komen kinderen in beweging, leren zij hun energie te bundelen en durven zich te laten zien door middel van stunts. Ze overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder. De Stuntdag is een schoolbreed project en bestaat uit een mix van theater en bewegen en is geschikt voor alle leeftijden.

Gedurende de dag werkt iedere groep aan een eigen stunttechniek. Met deze technieken en aangeleerde stunts maken zij gedurende de dag een eigen stuntscène. In deze stuntscène staat de actie en het eigen spel centraal. Alle losse scènes vormen met elkaar een doorlopend verhaal waarin een mysterieuze koffer centraal staat. Met zelfgemaakte kostuums, decorstukken, licht- en  geluidseffecten wordt de stuntshow diezelfde dag nog gepresenteerd aan de school en ouders!

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. Alle stunts starten vanuit val- en vechttechnieken waarbij samenwerken en het opbouwen van snelheid centraal staat.

Ze vlogen tegen een muur op onder het geluid van een muzikale dreun, sloegen erop los en vloerden elkaar na prachtige slidings. Allemaal show, allemaal theater” (Brabants Dagblad).

De Stuntdag is een geweldig kunstproject, waarbij de gehele school mee kan doen. Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten om alle leerlingen te kunnen voorzien van theater workshops gedurende de dag. Op zoek naar een activiteit voor een jubileum of afsluiting van het schooljaar, dan is het schoolproject Stuntdag een goede optie!

Stuntdag
Stuntdag.
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag

Video OBS de Linde

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Schoolbreed project

  • Workshops inclusief eindpresentatie

  • Organisatie en coördinatie uit handen

  • Volledig op maat gemaakt

Tags

Stuntdag, stunten, stuntman, theater, drama, dagproject, dagproject basisschool, project, schoolproject, schoolprojecten, kunstproject, workshops,  basisschool, PO, basisonderwijs, drama activiteiten, theater school, schoolbreed project, cultuureducatie

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.