Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag.
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Stuntdag
Doelgroep
4 t/m 13 jaar
Aantal
Gehele BSO
Locatie
Lokalen / gymzaal
Tijdsduur
2 dagdelen
Prijs
Op aanvraag

Beschrijving dagactiviteit BSO

Theatermakerij STORM brengt uw BSO in actie! Tijdens de Stuntdag (dagactiviteit BSO) komen kinderen in beweging, leren zij hun energie te bundelen en durven zich te laten zien door middel van stunts. Ze overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder. De Stuntdag is een BSO-breed project en bestaat uit een mix van theater en bewegen en is geschikt voor alle leeftijden.  Ideaal als vakantie-activiteit!

Tijdens deze stuntdag werkt iedere groep aan een eigen stunttechniek. Met deze technieken en aangeleerde stunts maken zij gedurende de dag een eigen stuntscène. In deze stuntscène staat de actie en het eigen spel centraal. Alle losse scènes vormen met elkaar een doorlopend verhaal waarin een mysterieuze koffer centraal staat. Met zelfgemaakte kostuums, decorstukken, licht- en  geluidseffecten wordt de stuntshow diezelfde dag nog gepresenteerd aan de locatie en ouders!

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. Alle stunts starten vanuit val- en vechttechnieken waarbij samenwerken en het opbouwen van snelheid centraal staat.

Ze vlogen tegen een muur op onder het geluid van een muzikale dreun, sloegen erop los en vloerden elkaar na prachtige slidings. Allemaal show, allemaal theater” (Brabants Dagblad).

Trailer

Video OBS de Linde

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Dagactiviteit BSO – ideaal voor de zomervakantie!

  • Workshops inclusief eindpresentatie

  • Organisatie en coordinatie uit handen

  • Volledig op maat gemaakt

Tags

Stuntdag, stunten, dagactiviteit, dagactiviteit bso, dagproject bso, project bso, project buitenschoolse opvang, project naschoolse opvang, project kinderopvang, vakantie, zomervakantie,

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.