Workshop Free-running
Workshop Free-running
Doelgroep

7 t/m 13 jaar

Aantal
Max. 20 kinderen
Locatie
Gymzaal noodzakelijk
Tijdsduur
60 – 90 minuten per workshop
Als lessenseries beschikbaar vanaf 5 workshops
Prijs
Eén docent:
Per uur   | € 100
Dagprijs | € 400
Excl. reiskosten

Omschrijving workshop BSO

Free-running is spectaculair, spannend, avontuurlijk, gewaagd en uitdagend. Oorspronkelijk is Free-running begonnen als ontsnappingstechniek. Het is een techniek die je in staat stelt om zo snel mogelijk te ontsnappen en je vrij en soepel door de ruimte te verplaatsen. Dit fenomeen zie je veel terug in videospellen. Deze ontsnappings- en klimtechniek gaan wij in een basisvorm aanleren. We bekijken de ruimte waarin we ons bevinden en bedenken welke trucs we kunnen doen. Dit wordt spectaculair!

Tijdens de Free-running workshop BSO krijgen de kinderen het gevoel dat ze iets doen wat anderen niet kunnen. Het lopen zonder handen op het klimrek bijvoorbeeld. De activiteit wordt systematisch opgebouwd. Eerst worden de motorische vaardigheden van de kinderen getraind. Als een oefening goed gaat, wordt deze stapje voor stapje moeilijker gemaakt.

Een ruimte waar veel hang-, spring-, kruipobjecten zich bevinden geeft de meeste uitdagingen. Een gymzaal is geschikt, bij kleine groepen (of lessenreeks) kan ook het speelplein gebruikt worden.

Trailer

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Losse BSO workshop of lessenreeks

  • Grenzen opzoeken

  • Energiek en uitdagend

  • Versterken lichaamsbesef

  • Verbeteren motorische vaardigheden

Tags | Activiteit BSO

Free-running, BSO, BSO Workshop, Workshop BSO, workshop, BSO Activiteit, Activiteit BSO, BSO Activiteiten, Activiteiten BSO, Activiteit kinderopvang, Naschoolse activiteiten, Buitenschoolse activiteiten

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.