Theaterdag
Workshop Cool Klassiek
Streetdance
Superheld workshop
Doelgroep
Groep 1 t/m 8
Aantal
Hele of halve klassen
Locatie
Gymzaal / buiten
Tijdsduur
45, 60 of 90 minuten
Prijs
Eén docent:
Per uur   | € 100
Dagprijs | € 400
Excl. reiskosten
Twee – vijftien docenten:
Prijs op aanvraag.

Workshop beschrijving

Dans en beleving zijn de uitgangspunten van deze workshops. De docent zal een inspirerend voorbeeld meenemen. Bijvoorbeeld een foto, muziekstuk of een kunstwerk (u kunt ook een onderwerp, thema aan ons doorgeven, waarna de docent hier materiaal voor mee zal nemen). Hierdoor worden de deelnemers geprikkeld en enthousiast gemaakt voor het thema. We onderzoeken hoe de dans/beweging het thema kan versterken.

Tijdens de workshop ‘De poëzie van het bewegen’ ervaren de deelnemers hoe het is om creativiteit denken toe te passen waardoor er meer eigenheid van de bewegingen te zien zullen zijn. Gaandeweg de workshop(s) zullen er meer momenten zijn waarbij we kijken naar elkaar, waardoor de eigenheid van de dansers meer naar voren komen. Onze docenten stimuleren het ontwikkelen van veiligheid binnen de groep. Het durven bewegen vanuit plezier staat centraal.

Deze workshop werkt goed in bestaande groepen. Danservaring is niet vereist. De workshop is zeer geschikt als lessenserie. Door de herhaling durven de deelnemers meer expressie te geven en wordt het gemakkelijker creatief te denken. Het toewerken naar een danspresentatie is ook mogelijk!

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Vanuit de methodiek dansexpressie

  • Dans vanuit beleving en improvisatie

  • Aanmoedigen om creatief te werken

  • Versterken van de groepscohesie

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.