Workshop Free-running
Doelgroep
Leerkrachten
Aantal
Vanaf 1
Locatie
Bij u op school
Tijdsduur
Vanaf 3 coaching momenten
Prijs
Prijs op aanvraag.

Beschrijving coaching leerkrachten

Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten door middel van fysiek theater. De taak van de docent is veiligheid bieden en de deelnemers gedurende de workshop aanmoedigen.

Hoe ontstaat er een veilige werksfeer? Hoe krijg je de deelnemers zover dat zij optreden voor de groep, zonder dat dit als een drempel ervaren wordt? Kunnen kinderen uit de onderbouw zelfstandig aan het werk gaan? Hoe gekaderd dien ik mijn opdrachten te geven? Hoe start je met improvisatie-oefeningen? Kan ik deze gebruiken voor een voorstelling? Welke theater- of dansoefeningen kan ik bedenken en waar dien ik op te letten?

Dit zijn enkele vragen die aan bod komen tijdens de workshop coaching. Vooraf ontvangt u een vragenlijst. Aan de hand van de door u ingevulde antwoorden zien wij waar de behoeftes liggen. Er wordt telefonisch contact met u opgenomen zodat we overeenstemmen waar de accenten voor het coachen komen te liggen. Vervolgens worden er lesmomenten ingeroosterd. U ontvangt handvatten voor het maken van een lesopzet en ideeën voor oefeningen. De coach zal u vragen per workshop een lesopzet te maken. De coach verzorgt een gastles vervolgens geeft u zelf de volgende lessen, waarbij de coach regelmatig komt kijken en u begeleid voor middel van tips en oefeningen. Waarna u zelf verder op weg kunt.

Wij leiden u niet op tot docenttheater of docentdans, maar wel wakkeren wij graag de creatieve vlam aan, zodat u en de deelnemers vanuit plezier met kunsteducatie aan de slag gaan!

Verrijk uw persoonlijke groei als docent met deze leuke en uitdagende coaching. Het is mogelijk om uw scholingsbudget hiervoor in te zetten.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Praktische handvatten voor kunsteducatie

  • Coaching op de werkvloer

  • Veilige omgeving creëren

  • Tips voor het maken van een presentatie

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.