Schoolvoorstelling 'Met Huid en Haar'
Mime
Doelgroep
Groep 1 t/m 6
Aantal
Hele of halve klassen
Locatie
Gymzaal / buiten
Tijdsduur
45, 60 of 90 minuten
Prijs
Eén docent:
Per uur   | € 100
Dagprijs | € 400
Excl. reiskosten
Twee – vijftien docenten:
Prijs op aanvraag.

Workshop beschrijving

De clown reageert op wat er gebeurt. Het ene moment is hij zelfverzekerd, maar wordt hij uitgelachen dan voelt hij dit meteen. Tijdens de workshop wordt gewerkt aan het tonen van alle emoties die je tegenkomt in het spel.

Voor de onder- en middenbouw van het basisonderwijs is er een duidelijke structuur waarbij de clown ijverig aan de slag gaat. Dit gaat “natuurlijk” niet zoals je verwacht. Miscommunicatie en val- en struikelwerk voeren de boventoon. Deze clowns lossen het altijd op.

Voor de bovenbouw van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs wordt meer de diepte in gegaan. De clown reageert op alle reacties van het publiek! Hierdoor wordt elke scène helemaal anders. Het koppelen van zelfverzekerdheid, kwetsbaarheid en onhandigheid zorgt voor mooie scènes waarbij de deelnemers hun eigen fantasie en emoties in kunnen zetten.

We sluiten de workshops altijd af met het presenteren aan elkaar. Dit kunnen de groepsgenoten zijn of een optreden aan de andere groepen. Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor het werken vanuit clowns voor iedereen een uitdaging blijft!

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Volgen van impulsen

  • Actief durven (mee-) doen

  • Schakelen tussen emoties

  • Presenteren voor de groep

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.