Circusproject
Workshop Circus
Workshop Circus
Doelgroep
Groep 1 t/m 8
Aantal
Hele of halve klassen
Locatie
Klaslokaaal / gymzaal
Tijdsduur
45, 60 of 90 minuten
Prijs
Eén docent:
Per uur   | € 100
Dagprijs | € 400
Excl. reiskosten
Excl. materiaalkosten
Twee – vijftien docenten:
Prijs op aanvraag.

Workshop beschrijving

De workshop circus wordt aangeboden op twee verschillende niveau’s, namelijk voor kleuters en voor de oudere leerlingen. Op deze manier is de moeilijkheidsgraad van de circustechnieken goed afgestemd op de mogelijkheden van de leerlingen.

Kleuters

Spelenderwijs leren de kleuters verschillende circustechnieken. Gedurende de weken werken we met Chinese bordjes, jongleerdoekjes, jongleerballen, showlint en acrobatiek. Daarnaast spelen de kinderen rollenspel vanuit dieren en komen diverse circusdieren aan bod. Tijdens de laatste bijeenkomst geven we een circusvoorstelling. Hierbij is publiek van harte welkom!

Oudere leerlingen

Voor de oudere leerlingen heeft Theatermakerij Storm circuslessen. Hierbij worden circustechnieken op diverse niveaus aangeboden. Met deze groep gaan we ook touwtjespringen, skate- en waveboarden! Net als bij de kleuters werken we met de volgende circusdisciplines: Chinese bordjes, jongleerdoekjes, jongleerballen, pittenzakken, showlinten en acrobatiek. Het maken van de act zal meer aan bod komen, waarbij je jezelf presenteert aan het publiek.  Plezier staat voorop! Tijdens de laatste bijeenkomst geven we een circusvoorstelling. Ook hierbij is publiek van harte welkom.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Losse workshop of lessenreeks

  • Aanleren van circustechnieken

  • Hanteren van circusmateriaal

  • Maken van een act

  • Samenspel; inleven in anderen

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.