Workshop Acrobatiek
Workshop Acrobatiek
Doelgroep

4 t/m 13 jaar

Aantal
Max. 24 kinderen
Locatie
Klaslokaal / gymzaal
Tijdsduur
60 – 90 minuten per workshop
Als lessenseries beschikbaar vanaf 3 workshops
Prijs
Eén docent:
Per uur   | € 100
Dagprijs | € 400
Excl. reiskosten

Omschrijving workshop BSO

Tijdens de acrobatiek workshop voor BSO worden de deelnemers uitgedaagd motorische capriolen uit te halen. Afhankelijk van de leeftijd wordt de moeilijkheid van de oefeningen aangepast. Bij de leeftijdsgroep 4 tot 7 jaar ligt het accent op het oefenen van links/rechts, evenwicht door zelfbedachte radslagen, bruggetjes en het presenteren aan elkaar. Voor 12-jarigen worden stapelpiramides uitgeprobeerd, waarbij je op elkaar leert klimmen. Voor de workshop is het van belang dat de leeftijd van de deelnemers binnen de groep dicht bij elkaar ligt (een splitsing tussen 4-7 jaar en 8 -13 jaar).

De kinderen worden op veilige en speelse wijze uitgedaagd hun lenigheid en techniek te versterken. De kinderen werken samen door twee aan twee de oefeningen uit te proberen (partneracrobatiek). Deze samenwerking bij acrobatiek is een goede gelegenheid om op elkaar te leren vertrouwen. Het accent van de workshop is erop gericht kinderen uit te dagen hun grenzen te verkennen, door ieders mogelijkheden als uitgangspunt te nemen en veiligheid te bieden. Het gaat erom kinderen te laten ervaren dat  de acrobatiekkunsten lukken, zodat ze zien dat ze meer kunnen dan gedacht werd! In alle gevallen maakt Theatermakerij Storm de stap naar het performen. De kinderen kijken naar elkaar en ervaren hoe het is om te presenteren voor de groep d.m.v. acrobatiek.

Heeft u vragen? Wij beantwoorden die graag.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Kernelementen
  • Losse BSO workshop of lessenreeks

  • Aanleren acrobatische kunsten

Tags | Activiteit BSO

Acrobatiek, BSO Workshop, Workshop BSO, BSO, Workshop, BSO Activiteit, Activiteit BSO, BSO Activiteiten, Activiteiten BSO, Activiteit kinderopvang, Naschoolse activiteiten, Buitenschoolse activiteiten

Related Projects
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.