Voor middelbare scholen zijn de onderstaande workshops beschikbaar, waarbij de oefeningen binnen de diverse workshops veelal zijn gericht op samenwerken, vertrouwen en expressie geven. De workshops zijn fysiek van aard, waardoor de leerlingen actief bezig zijn. De opzet van de workshops is prima geschikt voor culturele kunstzinnige vorming (CKV) aan middelbare scholieren. De culturele activiteiten kunnen geheel of gedeeltelijk worden betaald met de CJP Cultuurkaart.

CJP

Alle workshops zijn te boeken als losse les, lessenserie of dagproject. Tijdens de dagprojecten, zoals de Theaterdag of Stuntdag, kunnen de klassen de gehele dag deelnemen aan verschillende workshops. Alle CKV activiteiten worden volledig op maat gemaakt.

Klik op één van onderstaande items voor een uitgebreide beschrijving van de activiteit. Met de buttons kunt u het aanbod filteren.

Tags

CKV activiteiten, theater, toneel, voortgezet onderwijs, onderwijs, middelbare school, middelbaar onderwijs, VO, drama, CKV, culturele kunstzinnige vorming, cultuur, kunst en cultuur, cultuureducatie, kunst, kunsteducatie, kerndoelen voortgezet onderwijs, workshop, workshops, project, projecten, kunstproject, activiteiten, activiteit, lustrum, kunstzinnige oriëntatie, dagproject, dagprogramma, kunst op school, theater op school, theater in school, cultuur onderwijs, theater voortgezet onderwijs,

Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.