De BSO activiteiten zijn speciaal afgestemd op de behoefte van de buiten- en naschoolse opvang. Door de fysieke insteek van de workshops leren de kinderen niet alleen op een leuke en uitdagende wijze kennis te maken met theater, maar zijn zij ook voortdurend in beweging! Naast de theaterworkshops zijn er ook workshops met dans en circus beschikbaar. De BSO activiteiten zijn als losse workshop, dagprogramma, lessenreeks of vakantieactiviteit (workshops op meerdere vestigingen) te boeken. Een lessenreeks geeft de mogelijkheid om de kinderen meer bij te brengen De reeks sluit af met een presentatie voor de ouders. De activiteiten zijn aan te passen aan uw wensen en doelgroep!

Klik op één van onderstaande items voor een uitgebreide beschrijving van de activiteit. Met de buttons kunt u het aanbod filteren.

Tags

Theatermakerij STORM, activiteiten BSO, activiteiten BSO vakantie, activiteit kinderopvang, activiteiten kinderopvang, activiteiten kinderdagverblijf, activiteiten op de BSO, activiteiten voor BSO, BSO activiteit, BSO activiteiten, BSO activiteiten binnen, BSO activiteiten zomervakantie, buitenschoolse opvang activiteiten, circus activiteiten BSO, herfst activiteiten BSO, kerstactiviteiten BSO, lente activiteiten BSO, spelactiviteiten BSO, sport en spelactiviteiten BSO, sportactiviteiten BSO, thema activiteiten BSO, zomeractiviteiten BSO, workshop BSO, workshops BSO, workshop kinderopvang, workshops kinderopvang.

Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.