Aanbod
activiteiten
basisonderwijs

Meest gekozen projecten

Dagproject Stuntdag
Dagproject Stuntdag
Dagproject Theaterdag
Dagproject Theaterdag

Keuze uit:

 • Workshops
 • Dagprojecten
 • Voorstellingen
 • Coaching leerkrachten

Wij verzorgen workshops, voorstellingen en schoolbrede dagprojecten. Alle activiteiten zijn fysiek georiënteerd. Zo zijn onze energieke workshops sterk gericht op acrobatiek, dans en bewegingsonderwijs.

Wij werken volledig op maat, waardoor veel mogelijk is. Zo kan een schoolbreed dagproject worden samengesteld op basis door u geselecteerde workshops of kan een specifieke workshop worden uitgewerkt tot een verdiepende lessenserie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom Theatermakerij STORM?

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteiten perfect aansluiten op de wensen van uw basisschool.

Lekker actief bewegen

Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat kinderen meer bewegen. Onze activiteiten voor de basisschool dagen kinderen uit om actief mee te doen.

Gediplomeerde docenten

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde docenten. In ons bestand staan gemiddeld 40 gekwalificeerde docenten met ieders zijn eigen specialisme.

Kerndoelen basisonderwijs

De workshops en voorstellingen die wij verzorgen op de basisschool zijn afgestemd op de kerndoelen basisonderwijs en past goed binnen het kunstonderwijs.

Onze werkwijze

 • Neem contact op

  Neem contact op met onze specialist om uw wensen te bespreken

 • Wij regelen het

  Wij maken de activiteit op maat en regelen alles tot in de puntjes

 • Goede voorbereiding

  U ontvangt van ons tijdig een rooster en relevante informatie

 • Klaar voor actie?!

  Het project vindt plaats! Wij verzorgen de coördinatie

 • De administratie

  Na afloop ontvangt de factuur en gaan we evalueren

Dagproject Theaterdag

Ben u op zoek naar een kunstactiviteit waarbij de hele school meedoet? Kijk dan eens naar ons dagproject Theaterdag. In de ochtend krijgen alle leerlingen de gekozen workshop aangeboden en werken zij aan de presentatie.

De Theaterdag wordt op maat samengesteld.  U maakt vooraf een keuze uit onze workshops. De midden- en bovenbouw groepen kunnen gemixt worden.

Ruim 500 scholen door

heel Nederland gingen u voor

Onder begeleiding van ervaren instructeurs van Theatermakerij Storm, met assistentie van de eigen leerkrachten, werd er de hele dag gewerkt aan het inoefenen van de stunts.

 

 

Harry Wolterman | OBS De Linde

Alle kinderen hebben ’s ochtends een workshop gevolgd onder de deskundige leiding van theatermakerij Storm. ’s Middags werd er buiten een hele mooie voorstelling gegeven. Het was een hele mooie dag!!!

 

 

Schoolkrant | OBS Drieborg

Heeft u een vraag?
Wij beantwoorden die graag.

Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.